Våra tjänster

analys och strategier

För att kunna göra ett bra arbete och nå resultat är det alltid bra att börja med att analysera situationen och därefter skapa en strategi. Jag hjälper dig med båda delarna.

Analys

 • Målgruppsanalys

 • Marknadsanalys

 • Konkurrentanalys

 • Nutidsanalys

Strategi

 • Strategi för digital kommunikation

 • Varumärket – vad står det för?

 • Målgrupp – vilka är dem och hur når vi dem bäst?

 • Kanalval – vart finns vår målgrupp, på vilken plattform?

 • Meddelande – hur skall vi utforma våra inlägg, annonser och/eller kampanjer för att uppnå resultat?

Digital marknadsföring

Digital marknadsföring är marknadsföringsbudskap som företag förmedlar via digitala kanaler. Jag hjälper dig och ditt företag att lokalisera på vilka digitala plattformer som din målgrupp finns. Därefter skapar vi en kampanj, inlägg eller annonser för att på bästa sätt nå resultat. Jag hjälper dig genom hela processen. 

Hemsidor

Företagets hemsida är fortfarande en av dina viktigaste plattformer för att kommunicera och nå din målgrupp. Här kan du själv styra hur formatet, information och utseendet skall se ut. Hemsidan skall associeras med ditt företag, vara lätt för kunden att navigera på och rätt sökoptimerad så att nya potentiella kunder lätt hittar dit.

De flesta hemsidor består av en startsida som välkomnar besökaren. En sida som beskriver ditt företag, en kontaktsida och en sida där dina produkter/tjänster beskrivs är också att rekommendera. Vissa företag vill ha en blogg eller nyhetssida för att kunna dela i sociala medier och på så sätt skapa trafik till hemsidan.

Jag hjälper dig att skapa en hemsida efter dina önskemål både i utseende och funktion. Vill du veta mer, kontakta mig på victoria@jongardmedia.se

 • grafisk profil ooh logotype

 • uppbyggnaden av en hemsida efter dina önskemål

 • hantering av hemsidan, det vill säga: publiceringa av inlägg, ändringar eller andra behov som kan uppstå.

Social media

Sociala medier är en naturligt del av vår vardag och det finns flera olika plattformer för dig att interagera med din målgrupp. Beroende på dina mål och din målgrupp lämpar sig vissa plattformer bättre än andra. Det är också av stor vikt att meddelandet utformas på rätt sätt och att det publiceras i rätt tid för att nå så många som möjligt.

De olika plattformerna som jag främst arbetar med är Facebook, Instagram, TikTok och LinkedIn. De har olika fördelar och de strategier som fungerar på den ena plattformen kanske inte fungerar på en annan. Målgrupperna ser olika ut på de olika sociala medierna men också utformningen av meddelande. Känns det rörigt? Ingen fara, jag hjälper dig mer än gärna!

Presets och guider

För att underlätta ditt arbete har jag skapt guider och presets som du kan använda dig av. De kommer inom kort att presenteras här nedan. 

Kommer snart:
– Presets till Lightroom: “cute pink” 
– Guide: Maxa din instagram-profil  

 

Övriga tjänster

– Grafisk profil
– Logotype
– Fotografering 
– Contentcreator 
– Sökoptimering