erbjudande juni 2021

Professionella hemsidor för dig och ditt företag som vill skapa ett optimalt digital skyltfönster.

Jag hjälper dig och ditt företag att skapa en digital webbplats som visar din personlighet och tjänster på ett smakfullt och effektivt sätt.

Min vision när jag skapar en hemsida är att kundens varumärkes personlighet skall lysa igenom och att hemsidan skall bara av högsta kvalitet. För att göra detta lyssnar jag in kunden, kommer med mina professionella rekommendationer och arbetar efter Googles nya algoritmer. Allt för att skapa en så bra, effektfull och lönsam webbplats som möjligt.

PRISER

*alla priser är exklusive moms

SÅ SÄGER KUNDERNA:

“Victoria är lätt att samarbeta med och kunde snabbt sätta sig in vilka vi var och hur vi ville uppfattas. Hon har hjälpt oss att skapa en grafik profil, logotyp och hemsida som känns helt rätt för oss.

-Gunilla Månsson, VD Monsun Consulting AB

“Victoria är jätteduktig, lyhörd, trevlig och hon är en av få, som inte jobbar i branschen, men som ändå förstår sig på vår verksamhet och vad vi behöver. Med henne som hjälp kommer vi ganska säkert jobba med vår hemsida på ett helt annat sätt än tidigare.”

– Richard Mårtensson, VD Ljungs Smide AB

PROJEKT

MONSUN CONSULTING AB

Monsun Consulting AB är en nystartad redovisningsbyrå i Helsingborg. Efter att jag hjälpt dem ta fram en grafisk profil och logotyp började arbetet med att skapa en webbplats, en hemsida.

Önskemålet från kunden var en hemsida som speglar företaget, är informativ och enkelt för en kund att navigera genom. För mig var det viktigt att skapa en hemsida som följde den grafiska profilen samt bygga upp en röd tråd och igenkänning hos besökaren.

Se hemsidan här

LJUNGS SMIDE AB

Ljungs Smide var i behov av en uppdaterad hemsida rent visuellt – men främst en hemsida som följer Googles nya algoritmer för att på så sätt belönas av Google med högre placering i sökmotorn.

Jag gav hemsidan ett ansiktslyft visuellt men jobbad främst med innehållet, sökoptimering, hastighet osv för att bygga en så lönsam hemsida som möjligt. 

Se hemsidan här

jongård:media

Hemsida skapad åt min egen firma i syfte att vägleda och hjälpa kunder – samt sälja mina tjänster. Målet var att skapa en professionell hemsida med hög prestanda och lättillgänglig information och

Se hemsidan här

kontakta mig